Results 1 to 4 of 4

Thread: x5/3/09 CoorsLight / Banquet Beer Save up to $9 Valid in: AK, AZ, CA, CO, DC, DE, FL, GA, IA, ID, IL, KS, MA, MD, MI, MN, MS, MT, ND, NE, NH, NJ, NM, NV, NY, OH, OK, OR, PA, RI, SC, TN, VT, WA, WI, and WY

SPARKING

CHECK x5/3/09 CoorsLight / Banquet Beer Save up to $9 Valid in: AK, AZ, CA, CO, DC, DE, FL, GA, IA, ID, IL, KS, MA, MD, MI, MN, MS, MT, ND, NE, NH, NJ, NM, NV, NY, OH, OK, OR, PA, RI, SC, TN, VT, WA, WI, and WY

Offer Begins March 28, 2009 --- Expires May 3, 2009 (Must be received by May 30, 2009)

Info added due to several requests: ***REBATE TEARPAD FOUND AT BI-LO grocery store chain in GA***

Purchase:
    -- One (1) 12-pack or two (2) 6-packs of Coors Light or Coors Banquet Beer 12-Fl. Oz. Cans = $5 Refund

-- One (1) 18-pack of Coors Light or Coors Banquet Beer 12-Fl. Oz. Cans = $7 Refund

-- One (1) 24-pack of Coors Light or Coors Banquet Beer 12-Fl. Oz. Cans = $8 Refund

-- One (1) 30-pack of Coors Light or Coors Banquet Beer 12-Fl. Oz. Cans = $9 Refund

Valid in: AK, AZ, CA, CO, DC, DE, FL, GA, IA, ID, IL, KS, MA, MD, MI, MN, MS, MT, ND, NE, NH, NJ, NM, NV, NY, OH, OK, OR, PA, RI, SC, TN, VT, WA, WI, and WY

Must be 21 years of age to apply for refund.

Only residents of RI may submit legible photocopies of receipts.
    Last edited by BabyBlissProducts; 04-23-2009 at 04:43:01 AM.

TRADER
    FLAMING
    BabyBlissProducts's Avatar

Default Re: CoorsLight / Banquet Beer Save up to $9 Valid in: AK, AZ, CA, CO, DC, DE, FL, GA, IA, ID, IL, KS, MA, MD, MI, MN, MS, MT, ND, NE, NH, NJ, NM, NV, NY, OH, OK, OR, PA, RI, SC, TN, VT, WA, WI, and WY

thank you for posting, sending reps!
    Wish List/Have List Knightstown, Indiana Problem with Catalinas? Catalina company 1-888-8COUPON

Default Re: x5/3/09 CoorsLight / Banquet Beer Save up to $9 Valid in: AK, AZ, CA, CO, DC, DE, FL, GA, IA, ID, IL, KS, MA, MD, MI, MN, MS, MT, ND, NE, NH, NJ, NM, NV, NY, OH, OK, OR, PA, RI, SC, TN, VT, WA, WI, and WY

Thanks. Where did you find such a great rebate? I have the worst luck finding them.

TRADER
    FLAMING
    BabyBlissProducts's Avatar

Default Re: x5/3/09 CoorsLight / Banquet Beer Save up to $9 Valid in: AK, AZ, CA, CO, DC, DE, FL, GA, IA, ID, IL, KS, MA, MD, MI, MN, MS, MT, ND, NE, NH, NJ, NM, NV, NY, OH, OK, OR, PA, RI, SC, TN, VT, WA, WI, and WY

REMINDER THIS REBATE EXPIRES IN A FEW DAYS!
    Wish List/Have List Knightstown, Indiana Problem with Catalinas? Catalina company 1-888-8COUPON

Tags for this Thread